Ledig stilling Bugøynes Oppvekstsenter!

Har du lyst på en fantastisk jobbmulighet? – ledig jobb i Finnmark !

Inspirert av en jobbannonse postet av en dedikert mor på facebook for et par år siden har jeg valgt å utvide vår søken etter en ny lærer.

Kjære allmennlærer/adjunkt/lektor – her har du en unik jobbmulighet servert rett i fanget. Vi har en 100% stilling ledig i Sør-Varanger kommune.

Jobben er mer spesifikt i Bugøynes, en liten bygd i Sør-Varanger kommune med en unik plassering ytterst i Varangerfjorden. Vi har 200 fastboende og stedet kalles ikke lille Finland uten grunn. Folkene som bor her er etterkommere av finsk slekt og mange prater forsatt finsk. derfor er også mange av skiltene på nabospråket. Faktisk er plassen så populær at flere tusen (!) turister valfarter hit fra nabolandet hvert år for å bade i ishavet etterfulgt av et besøk på den lokale saunaen. Velkommen til Pykeijä!

Søknadsfrist er snarest mulig – oppstart snarest mulig. Senest innen 09.09. Det begynner å haste med å få tak i en søker til en 100% lærerstilling på Bugøynes Oppvekstsenter.

Se noe av det Bugøynes kan by på. It`s only one Bugøynes!

Video: discoverfinland.com

Jeg flyttet nylig selv til dette vakre stedet i juli. Som du kanskje skjønner av bloggen er jeg Rektor på skolen. Dessverre har en av lærerne våre bestemt seg for å flytte til en større plass og nå står jeg her og klør meg i hodet – kjenner du noen som kunne være aktuell??

– Vi trenger hjelp til å spre jobbannonsen slik at rett person får øye på den. Skoleåret er i gang og vi trenger nettopp deg som vil gjøre en forskjell.

HER ER JOBBTILBUDET

cropped-img_1055.jpg
Stranda på Bugøynes
foto: Silje Willumsen

Om den unike muligheten
Denne jobben er spennende for den riktige læreren. Ikke bare ligger skolen på Finnmarks vakreste sted og eneste fiskevær, du har også mulighet til å gjøre en reell forskjell for våre fantastiske elever og tilflyttere med riktig kompetanse er sterkt ønsket.

Er du en engasjert person som elsker friluftsliv og nærhet til havet er stedet perfekt for deg. Naturen her ytterst i havgapet er vill og vakker og det lett å dra frem gode muligheter for friluftsliv, spesielt om du liker å dykke, plukke bær, padle, sykle, fiske – her er det vakre opplevelser daglig. Og naturen skifter hvert sekund.

Fiske og reiseliv opplever glade dager. Vi har en bistro som takket være finsk og norsk turisme blomstrer og serverer deilig mat. Ferskere fisk skal du lete lenge etter. Her serveres lokale spesialiteter som reinhjerte, hvalbiff og ikke minst kongekrabbe! Her kan du også få deilige kaker og ferskt grytebrød. Stedet har også en nærbutikk og post-i-butikk. Vi har et aktivt bygdelag og helselag, ungdomsklubb, et lokalt galleri, jevnlig sykkelløypeeventer for barna, fotballbane og hvert år arrangeres Bugøynesfestivalen. Det fins flotte turløyper i nærområdet og vi har en lysløype hvor det på vinteren er populært å gå for barn og voksne i alle aldre. Får du venner på besøk kan du invitere dem med på fisketur eller kongekrabbe-safari.

Selv om vi ligger langt nord er det ikke langt unna til nærmeste by. Kirkenes er 1,5 time unna og det går direktefly fra Oslo fra Kirkenes hver da. Vadsø ligger på andre siden av fjorden. Bugøynes er kun en svipptur unna Russland og Finland.

bugøynes sundown
Solnedgang en vakker sommerdag
foto: Silje Willumsen. 

Bugøynes har mye å by på 
Jeg håper virkelig du har lyst å starte et nytt eventyr her på vakre Bugøynes ytterst i havgapet. Send gjerne en åpen søknad om så – for personlig egnethet spiller en stor rolle i bygda vår.

OPPSTART SNAREST MULIG!
Hjelp oss å spre budskapet, del, del, del!

 

ScreenShot_9-1

Om Bugøynes Oppvekstsenter og jobben                                                                            Bugøynes Oppvekstsenter er en få-delt 1-10 skole med 17 elever som til sammen gir jobb til 8 naboer hvorav 3 er lærere. I nærheten ligger også barnehagen og SFO. Skolen skal i år delta i Ny Giv-prosjektet. Vi deltar også i First lego league og Veslefrikk-konkurransen. Skolen har varm lunsj for barna hver fredag. I år har vi barn fra 3 – 10 klasse.

Som ansatt lærer hos oss får du selvsagt lønn etter tariff og alt det vanlige som følger med en lærerstilling i en offentlig grunnskole. Det er gode muligheter for fast ansettelse og vi vil være behjelpelige med å skaffe bolig.

Vi håper selvfølgelig at den dyktige og engasjerte nye læreren tar med seg familie, kjæledyr og fritidsinteressene i tillegg til ønsket om å virkelig utgjøre den nydelige forskjellen – som betyr så enormt mye. Visste du forresten at hvis du bor i Finnmark får du en rekke goder ved å flytte hit? Blant annet kan du få nedskrevet 25000kr på studielånet, du får billigere strøm, lavere skatt, og kommunen tilbyr flyttegodtgjørelse! For en familie kan det utgjøre mye tilsammen. Er det mer å tenke på da? 🙂

Skolen har en sentral beliggenhet i bygda, ikke langt unna den fine sandstranda vår, turstier, Bugøynes Opplevelser og Visit Bugøynes. Skolen er gammel, men har fin utsikt fra alle rommene siden bygget ligger på en høyde. Du kommer til en skole med et spennende utviklingspotensiale, her er det rom for å tenke kreativt– hos oss er det lærerne, elevene og foreldrene som utgjør de verdifulle kreftene i hverdagen.

Jeg håper du legger inn din søknad! 
Det fins fordeler med å være en liten skole. Som lærer vil du være i en unik posisjon til å se og hjelpe alle elevene dine. Du kommer til en gammel skole med sjarm og du vil møte virkelig flotte kolleger på din nye arbeidsplass. Ungene er som unger flest: Forskjellige som natt og dag, fulle av potensial og frihetstrang. Jeg er ganske sikker på at du kommer til å trives her. I jobben er det en fordel med gode samarbeidsevner, løse skuldre og en evne til å løse utfordringer på strak arm. På en liten skole er vi avhengige av å trekke i samme retning og vi ønsker en kollega som tør å gi av seg selv. En lærer og nabo som ikke er redd for å samarbeide med foreldre. En lærer som ser muligheter fremfor begrensninger – en lærer som fremsnakker ungenes potensial.

sunset bugøynes

Søk på emneknaggen #bugøynes for å se flere bilder av bygda, blant annet stranda med sydenstemning på fine sommerdager, isbading, vilt vær og det magisk vakre nordlyset. 

Jobbmuligheten ligger åpen
Ikke nøl med å kontakte Rektor (meg) allerede i dag for å høre mer om denne jobben!! tlf. 41123105 eller send en epost til silje.willumsen@sor-varanger.kommune.no så følger jeg opp. 

Det er noen fine – og svært forskjellige – barn og ungdommer som venter på å få deg til ny lærer. Send CV og søknad så fort som mulig. Grip sjansen til et uforglemmelig eventyr nord for polarsirkelen.

Slik deler du
Del denne blogginnlegget på facebook, instagram, LinkedIn, twitter og tagg venner du tror kan passe til stillingen, og del i alle sosiale medier og miljø som kan være aktuelle. Hjelp oss å finne den beste læreren

Med vennlig hilsen
Silje Willumsen                                                                                                                              Rektor/Enhetsleder Bugøynes Oppvekstsenter

Advertisements

1 thought on “Ledig stilling Bugøynes Oppvekstsenter!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s